Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorethea Groeters, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 9 februari 1798, overleden aldaar op 8 juli 1840, dochter van Leonardus Groeters en Matthia Luijten.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Johanna, dienstmeid, geboren te Neer op 23 oktober 1834, wonende aldaar, ongehuwd overleden aldaar op 22 januari 1857.

Zij had een relatie (2) met
Peter Koonings, dienstknecht, geboren rond 1815, wonende te Baexem.

Uit deze relatie:
  • 2 : Gertrudis, geboren te Neer op 3 februari 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 mei 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina