Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Nicolaus Pijls.


Hij is getrouwd te Neer op 8 juni 1699 voor de kerk met
Agnes Gerets, overleden te Neer op 30 juni 1746.
(Zij is later getrouwd te Neer op 5 februari 1713 voor de kerk met Godefridus Winckelmolen, overleden te Neer op 27 oktober 1748. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 15 mei 1710 voor de kerk met Anna Beurskens, overleden te Neer op 6 maart 1711.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Neer op 21 november 1700.
  • 2 : Johanna, gedoopt te Neer op 8 november 1702.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina