Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoinette Bergs, daglonerse en dagloonster, geboren te Roggel op 12 december 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 december 1860, dochter van Leonardus Berghs en Maria Arits.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Leonardus, kleermaker, geboren te Roggel op 8 november 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 juni 1848.

Zij is getrouwd te Roggel op 28 oktober 1840 (2) met
Christiaan Derichs, kleermaker, geboren te Karken (D) op 13 juli 1798, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 8 januari 1858, zoon van Mathias Derichs en Geertruida Coonen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina