Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hubertina van Zon, geboren te Roggel op 11 februari 1903, overleden te Roermond (Z) op 2 mei 1971, dochter van Jacobus van Zon en Anna Elisabeth Hubertina Stemkens.


Zij is getrouwd te Eindhoven op 28 december 1928 met
Johannes Roemen, slager en rijkskeurmeester, geboren te Sint Odiliënberg op 4 maart 1870, overleden te Melick op 6 augustus 1955, zoon van Hendrik Roemen en Johanna Brouns.
(Hij was weduwnaar van Wilhelmina Frederika Malburg, geboren te Amsterdam rond 1872, overleden te Eindhoven op 10 maart 1928.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina