Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Reinier Hubertus van Heel, smid en machinist, geboren te Herten op 18 februari 1856, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 23 maart 1952, zoon van Joannes van Heel en Johanna Hubertina Henderix.


Hij is getrouwd te Neer op 9 juli 1879 met
Johanna Hubertina Stemkens, geboren te Neer op 1 december 1857, wonende te Neer in het Dorp en te Maasniel, overleden te Leeuwen op 28 augustus 1933, dochter van Gerardus Stemkens en Anna Maria Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Josephina, geboren te Herten rond 1880.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 25 oktober 1901 met Camile van den Abeele, nachtwaker Staatsspoor, geboren te Blerick rond 1871, zoon van Seraphinus Ludovicus van den Abeele en Sophia Antonia Vogelaar.
  • 2 : Maria Hubertina Johanna, geboren te Maasbree op 8 januari 1883, overleden te Geleen op 10 maart 1935.
    Zij is getrouwd te Roermond op 25 april 1911 met Martinus Severinus Hubertus Goldschmitz, geboren te Roermond op 1 januari 1883.
  • 4 : Maria Odilia Hubertina, geboren te Venlo op 23 april 1892, wonende te Neer in het Dorp en te Maasniel.
    Zij had van een onbekende man één dochter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina