Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Berdina Ottenheijm, geboren te Meijel op 29 juli 1895, wonende te Buggenum, overleden op 30 augustus 1961, begraven te Buggenum, dochter van Martinus Ottenheijm en Dorothea Smeets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 2 juni 1924 met
Leonardus van Nieuwenhoven, fruitteler en landbouwer, geboren te Nederweert op 27 juli 1893, wonende te Buggenum, overleden in het jaar 1992, begraven te Buggenum, zoon van Jan Francis van Nieuwenhoven en Anna Maria Konings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Mathias Gerardus, fruitteler, geboren te Buggenum op 18 mei 1930, overleden te Heythuysen "de Kreppel" op 15 januari 2013, gecremeerd te Baexem op 19 januari 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina