Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Verhaegh, dienstknecht, landbouwer en tuinier, geboren te Neer op 11 augustus 1883, wonende aldaar, te Süchteln (D) en te Venlo, overleden te Venlo (Z) op 1 maart 1973, begraven te Blerick, zoon van Petrus Verhaeg en Anna Maria Sijben.


Hij is getrouwd te Süchteln (D) op 4 april 1913 met
Ida Maria Janssen, geboren te Heel op 28 mei 1892, wonende te Süchteln (D) en te Venlo, overleden aldaar op 21 juli 1970, dochter van Willem Janssen en Helena Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina