Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 26 december 1861, overleden te Heythuysen op 10 maart 1890, dochter van Jean Corneille Janssen en Emilia Scheepers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1888 met
Joannes Cornelis Spoormakers, timmerman, geboren te Heythuysen op 20 oktober 1860, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 december 1949, zoon van Hendrik Spoormakers en Anna Maria van den Eertweg.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 19 april 1895 met Maria Catharina Willekens, geboren te Heythuysen op 28 december 1866, overleden aldaar op 24 januari 1922, dochter van Jacobus Willekens en Gertrudis van Horne.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Cornelis, geboren te Heythuysen op 25 maart 1889, overleden aldaar op 30 september 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina