Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Linssen, akkerman, landbouwer en dagloner, gedoopt te Roggel op 18 juli 1787, overleden aldaar op 19 september 1865, zoon van Christianus Linssen en Maria Schepers.


Hij is getrouwd te Roggel op 15 april 1812 met
Maria Elisabeth Caelers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 28 oktober 1782, overleden te Roggel op 23 december 1868, dochter van Joannes Caelers en Mathea Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronille, geboren te Roggel op 12 januari 1817, overleden aldaar op 15 april 1831.
  • 5 : Joanna, geboren te Roggel op 11 december 1821.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina