Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Jacobs, landbouwer, geboren te Maasbree op 28 juli 1900, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 maart 1977, zoon van Mathijs Jacobs en Helena Janssen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 15 mei 1930 (1) met
Margaretha Theresia Joanna Rongen, overleden te Maasbree op 14 april 1937.

Hij is getrouwd te Neer op 13 februari 1939 (2) met
Wilhelmina Maria Sijben, geboren te Neer op 10 augustus 1895, wonende aldaar en te Maasbree, overleden te Venlo op 9 oktober 1980, dochter van Martinus Sijben en Johanna Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina