Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Josephina Smeets, geboren te Neer op 25 april 1912, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 14 juli 1975, begraven te Neer op 18 juli 1975, dochter van Peter Hubertus Smeets en Wilhelmina van Roy.


Zij is getrouwd te Neer op 13 februari 1939 met
Hermanus Hubertus aan den Boom, bedrijfsleider in coöperatief winkelbedrijf en landbouwer, geboren te Neer op 1 mei 1910, overleden te Roermond (Z) op 12 november 2003, begraven te Neer op 17 november 2003, zoon van Simon aan den Boom en Elisabeth Hubertina van Lier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina