Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Daemen, gedoopt te Neer op 16 december 1749, overleden aldaar op 16 mei 1794, dochter van Petrus Damen en Ida Wienen.


Zij is getrouwd te Neer op 4 juni 1789 voor de kerk met
Joannes Luijten, landbouwer, gedoopt te Neer op 27 mei 1763, overleden aldaar op 2 maart 1833, zoon van Simon Leuten en Johanna Josten.
(Hij is later getrouwd te Neer op 14 april 1795 voor de kerk met Joanna Bernaerts, afkomstig uit Haelen, geboren rond 1753, overleden aldaar op 27 april 1840, dochter van Lambertus Bernards en Elisabeth Verheggen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Ida, gedoopt te Neer op 30 april 1794, overleden aldaar op 15 september 1794.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina