Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Ramakers, geboren te Mönchengladbach (D) op 15 januari 1901, overleden te Ophoven op 3 april 1991, dochter van Willem Ramakers en Elisabeth Kurvers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 september 1930 met
Wilhelmus Josephus Vandeweert, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 10 oktober 1895, overleden te Ophoven op 7 juni 1977, zoon van Lambertus Vandeweert en Elisabeth Borkelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina