Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joanna N.N..


Zij was gehuwd met
Dionysius Kuypers, gedoopt te Heythuysen op 10 februari 1677, zoon van Christianus Kuypers en Helena N.N..

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, gedoopt te Heythuysen op 17 november 1703.
    Zij was gehuwd met Theodorus van de Eertwech, gedoopt te Heythuysen op 7 december 1710, wonende aldaar, zoon van Gosewinus (Goeffert) van den Eertwegh en Joanna N.N..
  • 3 : Petronilla, gedoopt te Heythuysen op 25 september 1707.
  • 4 : Petronilla, gedoopt te Heythuysen op 30 december 1710.
  • 5 : Sibertus, gedoopt te Heythuysen op 2 augustus 1713.
  • 6 : Angela, gedoopt te Heythuysen op 15 november 1718.
    Zij was gehuwd met Henricus Kessels, gedoopt te Heythuysen op 31 mei 1717, zoon van Joannes Kessels en Emilia Raedts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina