Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna van der Linden, wonende te Baarlo, overleden aldaar.


Zij is getrouwd rond 1740 voor de kerk met
Theodorus Peters, wonende te Baarlo, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, dagloner, geboren te Baarlo rond 1741, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 9 oktober 1812.
    Hij is getrouwd te Neer op 14 november 1776 voor de kerk (1) met Maria Kellers, gedoopt te Neer op 14 december 1730, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 7 september 1800, dochter van Teuis Kellers en Anna Beeck.
    Hij is getrouwd te Neer op 12 februari 1801 voor de kerk (2) met Anna Beuskens, gedoopt te Neer op 18 april 1758, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 8 maart 1840, dochter van Joannes Beurskens en Johanna Houtackers.
    (Zij had van een onbekende man één zoon. Zij is eerder getrouwd te Neer op 4 februari 1796 voor de kerk met Hendricus Dielissen, landbouwer, gedoopt te Neer op 10 november 1731, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 2 februari 1800, zoon van Lambertus Delissen en Catarina Kellers. (Hij is eerder getrouwd te Neer rond 1756 voor de kerk met Ida Emons, gedoopt te Neer op 27 september 1731, overleden aldaar op 3 november 1794, dochter van Petrus Emons en Matthea Bussers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina