Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabetha van der Linden, overleden te Buggenum op 9 juli 1803.


Zij is getrouwd te Buggenum op 29 juli 1780 voor de kerk met
Arnoldus Sanders, kleermaker, gedoopt te Neer op 21 april 1750, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 19 december 1816, zoon van Jacobus Sanders en Helena Termeer.
(Hij is later getrouwd te Neer op 20 september 1803 voor de kerk met Elisabeta Meewissen, gedoopt te Neer op 20 maart 1753, wonende te Neer in de Steeg en te Buggenum, overleden aldaar op 26 november 1815, dochter van Wilhelmus Meeuwissen en Johanna Gunnen. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 26 april 1797 voor de kerk met Petrus Frits, afkomstig uit Kessel. (Hij was weduwnaar van Catharina Jansen.)))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, gedoopt te Buggenum op 4 augustus 1784.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina