Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Verlinden, dienstmeid en dagloonster, geboren te Haelen op 14 januari 1801, dochter van Petrus van der Linden en Anna Jegers.


Zij is getrouwd te Beegden op 30 mei 1832 met
Joseph van Kessel, landbouwer en holblokmaker, geboren te Beegden op 22 september 1797, zoon van Jan van Kessel en Elisabeth Loven.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 13 januari 1830 met Helena Houkx, dienstmeid, geboren te Beegden op 14 februari 1804, dochter van Joseph Hoeckx en Anne Marie Loven.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina