Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Seems, gedoopt te Buggenum op 15 januari 1702, overleden aldaar op 22 november 1747, dochter van Petrus Seems en Isabella Pijls.


Zij is getrouwd te Buggenum op 4 februari 1742 voor de kerk met
Segerus van der Linden, gedoopt te Buggenum op 22 juni 1716, overleden aldaar op 22 augustus 1781, zoon van Gabriëlis van der Linden en Christina Goossens.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 5 oktober 1749 voor de kerk met Petronella Lennerdts, afkomstig uit Blerick, overleden te Buggenum op 11 augustus 1753. Hij is later getrouwd te Buggenum op 1 mei 1755 voor de kerk met Joanna Peters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina