Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Margaretha van der Linden, geboren te Neer op 17 januari 1880, wonende te Neer in de Steeg en te Roermond, overleden te Thorn op 10 januari 1954, dochter van Hendrikus van der Linden en Willemina Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Roermond op 19 januari 1904 met
Petrus Johannes Hubertus Erdkamp, tuinder, geboren te Roermond op 3 maart 1877, wonende te Thorn, overleden aldaar op 7 november 1974, zoon van Godefridus Hubertus Erdkamp en Anna Gertrudis Hövelings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda Cornelia Maria, religieuze, geboren te Köln-Niehl (D) op 26 november 1904, overleden te Tilburg op 14 augustus 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina