Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Gertrudes Delissen, geboren te Neer op 2 maart 1902, wonende aldaar en te Leveroij, overleden te Horn op 11 februari 1979, begraven te Leveroij op 14 februari 1979, dochter van Lodewijk Delissen en Mechtildis Bergs.


Zij is getrouwd te Neer op 14 november 1938 met
Peter Henricus Janssen, landbouwer, geboren te Nederweert op 27 juli 1904, wonende te Heythuysen en te Nederweert, overleden te Leveroij op 5 september 1989, begraven aldaar op 8 september 1989, zoon van Gerardus Hubertus Johannes Janssen en Petronella Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 5 februari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina