Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Guilliaume Willems, akkerman, geboren te Neer op 24 juni 1818, zoon van Pierre Wilmsse en Maria Gertrudis Metsemaeckers.


Hij is getrouwd te Helden op 13 november 1848 met
Johanna van Lier, akkervrouw en landbouwster, geboren te Helden op 8 april 1811, dochter van Michiel van Lier en Maria Josepha Heijnen.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 28 april 1838 met Mathijs Gielen, akkerman, geboren te Helden op 10 maart 1800, zoon van Godfried Gielen en Johanna Peeters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathea, landbouwster, geboren te Helden rond 1850.
    Zij is getrouwd te Helden op 18 april 1887 met Adrianus Pijnenburg, landbouwer, geboren te Heeswijk rond 1849, zoon van Gerardus Joannis Pijnenburg en Johanna Maria van Zutphen.
  • 2 : Petrus, landbouwer, geboren te Helden rond 1854.
    Hij is getrouwd te Helden op 13 april 1896 met Margaretha Smits, landbouwster, geboren te Maasbree rond 1860, dochter van Antoon Smits en Barbara Janssen.
    (Zij is eerder getrouwd te Helden op 25 april 1892 met Gerardus Impelmans, kleermaker, geboren te Helden rond 1858, zoon van Petrus Impelmans en Dorothea Brummans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina