Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Gertrudis Metsemakers, geboren te Neer op 31 januari 1911, wonende te Neer op Gerheggen en te Heythuysen, overleden aldaar op 24 januari 1997, begraven aldaar op 28 januari 1997, dochter van Peter Mathis Metsemakers en Petronella van den Hombergh.


Zij is getrouwd te Neer op 2 mei 1938 met
Martinus Johannes Aben, landbouwer, geboren te Dusseldorf (D) op 17 januari 1911, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 1 augustus 2001, begraven aldaar op 6 augustus 2001, zoon van Renier Aben en Wilhelmina Hendrika Camps.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 15 maart 1939.
  • 2 : Petronella Wilhelmina Christina, geboren te Neer op 1 december 1947, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 23 december 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina