Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Hubertus Janssen, metselaar en opperman, geboren te Neer op 2 november 1908, overleden te Horn (V) op 9 oktober 1986, begraven te Neer, zoon van Peter Hubertus Janssen en Hendrina Sijben.


Hij is getrouwd te Kessel op 13 oktober 1938 met
Maria Helena Geurts, dienstmeid, geboren te Kessel op 3 oktober 1912, overleden te Wessem-Ouderencentrum St. Joseph op 13 augustus 2003, begraven te Neer op 16 augustus 2003, dochter van Martinus Geurts en Maria Elisabeth Beeks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 8 juli 1939.
  • 2 : Hendrina Maria Wilhelmina, dienstbode, geboren te Neer op 30 oktober 1945, wonende te Kessel, overleden te Neer op 7 augustus 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina