Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnoldus Mickers, overleden te Gemert.


Hij is getrouwd rond 1750 voor de kerk met
Gertrudis Willems, overleden te Gemert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michael, wever, geboren te Gemert rond 1738, overleden te Neer op 19 augustus 1820.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Vermeulen, overleden te Neer.
    Hij is getrouwd te Neer op 1 december 1781 voor de kerk (2) met Petronella Hendericks, dagloonster, gedoopt te Neer op 2 mei 1739, overleden aldaar op 13 oktober 1804, dochter van Joannes Hendrix en Peternella Teunissen.
    Hij is getrouwd te Neer op 24 april 1805, getrouwd aldaar op 24 april 1805 voor de kerk (3) met Catharina Feijen, geboren te Helden op 14 januari 1764, overleden te Neer op 16 februari 1837, dochter van Mathias Fijen en Margareta Suvers.
    (Zij is eerder getrouwd te Helden voor de kerk met Arnoldus Wetemans, klompenmaker, geboren te Helden rond 1762, overleden te Roggel op 31 januari 1798, zoon van Arnoldus Wetemans en Catharina Baumen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina