Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Wilkens.


Hij is getrouwd te Neer op 15 november 1722 voor de kerk met
Mechtildis Beijren.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 8 december 1712 voor de kerk met Antonius Neessen, overleden te Neer op 2 juni 1722. Zij is later getrouwd te Neer op 26 juni 1728 voor de kerk met Samuel Honsicker, overleden te Neer op 30 maart 1730. Zij is later getrouwd te Neer op 3 april 1731 voor de kerk met Joannes Vossen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina