Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Marie Houben, geboren te Roggel op 26 juni 1818, overleden te Nederweert op 27 mei 1892, dochter van Joannes Houben en Angelina Lemmens.


Zij is getrouwd te Nederweert op 7 november 1878 met
Pierre Aben, landbouwer, geboren te Nederweert op 13 september 1816, overleden aldaar op 31 mei 1904, zoon van Jacobus Aben en Wilhelmina Broens.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 14 februari 1857 met Marie Mathilde Simons, landbouwster, geboren te Nederweert op 16 mei 1807, overleden aldaar op 21 juli 1878, dochter van Antonius Simons en Anna Maria Soers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina