Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Regnier Tinnemans, kleerblekersknecht, geboren te Roggel op 15 januari 1809, overleden te Haarlem op 20 mei 1893, zoon van Jean Tillemans en Margueriete Korsten.


Hij is getrouwd te Heemstede op 11 maart 1835 met
Maria van Aeken, kleerblekersdienstbode, geboren te Weert op 19 september 1807, overleden te Haarlem op 7 juni 1891, dochter van Jacobus van Aeken en Anna Maria Gielen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina