Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Geraedts, herbergierster, geboren te Swalmen op 30 januari 1769, dochter van Joannes Geraedts en Engelina Geraedts.


Zij was gehuwd (1) met
Pieter Beekers, overleden te Swalmen op 13 februari 1820.

Zij is getrouwd te Swalmen op 8 januari 1821, getrouwd te Buggenum op 10 januari 1821 voor de kerk (2) met
Andreas Crompvoets, herbergier, brouwer en rentenier, gedoopt te Buggenum op 3 januari 1773, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 24 februari 1821, zoon van Celestinus Crompvoets en Maria Bremmers.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 21 maart 1811, getrouwd aldaar op 16 september 1798 voor de kerk met Elisabetha Verheggen, gedoopt te Buggenum op 4 mei 1770, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 juni 1815, dochter van Petrus Verheggen en Catharina Verheggen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina