Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrina Wilms.


Zij was gehuwd met
Petrus Gerards.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martina, akkermeid, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Helden op 12 maart 1797.
    Zij is getrouwd te Helden op 13 mei 1830 met Godefridus Janssen, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 11 augustus 1805, overleden te Helden op 27 maart 1876, zoon van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.
  • 2 : Bartholomeus, dienstknecht en akkerman, geboren te Helden op 24 april 1804, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 24 maart 1874.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 13 juni 1836 met Petronella Heijners, dienstmeid, geboren te Buggenum op 18 januari 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 oktober 1860, dochter van Theodorus Heyners en Anna Maria Naus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina