Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Corsten, akkerman, geboren te Helden rond 1786, zoon van Arnoldus Korsten en Eleonora Petronella Verhaegh.


Hij is getrouwd te Helden op 2 juni 1815 met
Maria Catharina Nijssen, akkermeid en akkervrouw, geboren te Helden rond 1796, dochter van Bartholomeus Nijssen en Johanna Jannis.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik Jan, akkerman en landbouwer, geboren te Helden op 14 november 1817.
    Hij is getrouwd te Helden op 25 april 1843 met Petronella Beurskens, landbouwster, geboren te Helden op 5 juni 1817, dochter van Joannes Beurskens en Anna Elisabeth van Roy.
  • 4 : Catharina Arnoldina, geboren te Helden op 3 maart 1828.
    Zij is getrouwd te Helden op 5 mei 1860 met Jozef Kursten, akkerman, geboren te Blerick op 31 oktober 1828, zoon van Pierre Joseph Cursten en Joanna Sibilla Welles.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina