Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Wilmsen, landbouwster, geboren te Nederweert rond 1786, overleden te Heythuysen op 1 september 1870, dochter van Mathijs Wilmsen en Maria Sillen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 20 november 1822 met
Wilhelmus Aletten, akkerman, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 14 november 1784, overleden aldaar op 9 juli 1848, zoon van Joannes Aletten en Johanna Leijkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Pieter Jan, geboren te Heythuysen op 31 oktober 1827, overleden aldaar op 1 december 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina