Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Margaretha Geraets, geboren te Baexem op 26 januari 1795, wonende aldaar, overleden te Heel op 5 mei 1827, dochter van Hermanus Geradts en Petronilla Raetsen.


Zij is getrouwd te Baexem op 24 april 1824 met
Joannes Ramaeckers, werkbode en landbouwer, geboren te Heel op 25 juni 1797, zoon van Leonard Raemaeckers en Barbara Scheeren.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 31 december 1829 met Joanna Rensing, landbouwster, gedoopt te Haelen op 27 februari 1786, dochter van Joannes Henricus Rensing en Joanna Stevens. (Zij is eerder getrouwd te Wessem op 20 juli 1809 met Laurent Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 21 oktober 1759, zoon van Joannes Corsten en Anna Catharina Kirkels. (Hij was weduwnaar van Petronelle Verstappen.)))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina