Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Verhagen, geboren te Heythuysen rond 1761, overleden aldaar op 27 april 1836, zoon van Jacobus Verhaegen en Maria Gerards.


Hij is getrouwd te Roggel op 29 april 1789 voor de kerk met
Maria Catharina Leijkens, gedoopt te Roggel op 10 december 1765, overleden te Heythuysen op 15 oktober 1846, dochter van Petrus Leijkens en Catharina van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, geboren te Heythuysen op 19 januari 1804, overleden aldaar op 26 november 1866.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 27 mei 1834 met Hendrik Maassen, landbouwer, geboren te Maasbree op 27 februari 1808, overleden te Heythuysen op 22 augustus 1892, zoon van Joannes Maessen en Margareta Hillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina