Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Verheggen, geboren te Nunhem rond 1765, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 29 november 1806, dochter van Petrus Verheggen en Emilia Vogels.


Zij is getrouwd te Nunhem op 19 februari 1805, getrouwd te Haelen op 20 februari 1805 voor de kerk met
Wulhelmus Geradts, landbouwer en graankoopman, gedoopt te Buggenum op 14 augustus 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 juli 1829, zoon van Paulus Geradts en Catharina Raemakers.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 18 januari 1809 voor de kerk met Maria Geertruidis Joosten, gedoopt te Haelen op 15 januari 1773, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 december 1857, dochter van Petrus Joosten en Aldegundis Crompvoets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina