Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Verstegen, dienstmeid en landbouwster, gedoopt te Neer op 1 december 1776, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 21 februari 1843, dochter van Petrus Versteegen en Margarieta van Lier.


Zij is getrouwd te Neer op 16 oktober 1806 met
Lambertus Veugelers, smid, slotmaker en landbouwer, gedoopt te Neer op 27 mei 1774, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 26 januari 1846, zoon van Joannes Veugelers en Gertrudis Schepers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne, geboren te Neer op 7 december 1806, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 15 december 1867.
    Zij is getrouwd te Neer op 14 april 1845 met Gerardus Caelers, dienstknecht, dagloner en akkerbouwer, geboren te Roggel op 1 november 1807, wonende te Horn, overleden te Neer op 4 november 1885, zoon van Wilhelmus Calers en Maria Catharina Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina