Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ludovicus Marcellus Henricus Theelen, schoenmaker, gedoopt te Neer op 24 mei 1748, wonende te Neer op de Kruisstraat en te Roggel, overleden aldaar op 15 mei 1816, zoon van Joannes Telen en Wilhelmina Snijders.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 mei 1773 voor de kerk met
Maria Aquarius, landbouwster, gedoopt te Neer op 2 februari 1742, wonende te Neer op de Kruisstraat, overleden te Neer op 31 oktober 1811, dochter van Godefridus Aquarius en Margarieta Emons.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina