Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hendriks, dienstmeid, geboren te Deurne en Liessel op 24 mei 1878, wonende te Meijel, overleden na 1938, dochter van Jacobus Hendriks en Maria van Neerven.


Zij is getrouwd te Meijel op 17 februari 1908 met
Antoon Gielens, landbouwer, geboren te Meijel op 2 april 1883, wonende aldaar, overleden na 1938, zoon van Hendrik Gielens en Johanna Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, wethouder Gemeente Neer 1963/1966, landbouwer en tuinder, geboren te Meijel op 11 januari 1910, overleden te Roermond op 10 juni 1988, begraven te Neer.
    Hij is getrouwd te Neer op 9 mei 1938 met Helena Hendrina Berben, geboren te Neer op 18 juli 1907, wonende te Neer op de Kappert, overleden te Roermond (Z) op 23 augustus 1976, begraven te Neer, dochter van Theodorus Berben en Maria Catharina Slabbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina