Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Wilhelmina Cornelia Nijssen, geboren te Neer op 14 maart 1906, wonende te Neer Heldenseweg, overleden te Roermond (Z) op 4 december 1990, begraven te Neer op 8 december 1990, dochter van Hendrikus Nijssen en Hendrina Hubertina van der Linden.


Zij is getrouwd te Neer op 9 mei 1938 met
Johannes Josephus Kuijpers, landbouwer, geboren te Neer op 5 maart 1902, overleden te Roermond (Z) op 21 mei 1989, begraven te Neer, zoon van Andreas Kuijpers en Anna Catharina Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Andreas, landbouwer, geboren te Neer op 31 oktober 1942, wonende te Neer Heldenseweg, overleden te Neer op 15 februari 2014, begraven aldaar op 15 februari 2014.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina