Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Engelbertus Heijnen, akkerbouwer en landbouwer, gedoopt te Neer op 10 april 1793, overleden aldaar op 27 november 1861, zoon van Petrus Heijnen en Petronella Claessen.


Hij is getrouwd te Neer op 24 april 1819 met
Gertrudis Joris, dienstmeid en landbouwster, gedoopt te Haelen op 28 februari 1794, overleden te Neer op 27 januari 1865, dochter van Johannes Jöres en Cornelia Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter, landbouwer, geboren te Neer op 3 september 1828, overleden aldaar op 30 augustus 1897.
    Hij is getrouwd te Neer op 15 april 1852 met Joanna Spee, geboren te Neer op 11 januari 1824, overleden aldaar op 7 september 1903, dochter van Godefridus Spee en Joanna Naus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina