Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonardus Roncken, landbouwer, gedoopt te Neer op 29 mei 1783, overleden te Maasbree op 2 oktober 1833, zoon van Everardus Roncken en Lucia Knoops.


Hij is getrouwd te Helden op 6 september 1809 met
Gertrudis Janssen, landbouwster, geboren te Helden rond 1792, dochter van Henri Janssen en Godefrida Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dienstmeid en dagloonster, geboren te Helden op 6 maart 1812, overleden te Nederweert op 11 november 1895.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 15 januari 1839 met Godefroid Koninkxs, dagloner en landbouwer, geboren te Nederweert op 1 december 1808, overleden aldaar op 3 april 1869, zoon van Joannes Konings en Geertrudis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina