Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Rutgerus Doesent, gedoopt te Neer op 23 oktober 1749, overleden te Heythuysen op 22 maart 1819, zoon van Joannes Duisent en Elisabeth Ostenbosch.


Hij is getrouwd te Baexem op 23 februari 1784 voor de kerk met
Maria Houben, gedoopt te Haelen op 22 augustus 1752, overleden te Grathem op 13 oktober 1827, dochter van Joannes Houben en Helena Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Baexem op 28 augustus 1785, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 januari 1846.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 16 juli 1813 met Peter van Pol, werkman en landbouwer, geboren te Wessem op 24 maart 1791, wonende te Grathem, overleden aldaar op 21 augustus 1859, zoon van Joannes van Pol en Anna Maria Mols.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina