Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sibilla Winckelmeulen, afkomstig uit Neer, wonende te Buggenum.


Zij is getrouwd te Neer op 1 juni 1712 voor de kerk met
Theodorus van Lier, afkomstig uit Buggenum, wonende aldaar, overleden te Neer op 22 januari 1756.
(Hij is later getrouwd te Neer rond juni 1729 voor de kerk met Margareta Quicken, overleden te Neer op 24 september 1765. (Zij is eerder getrouwd rond 1709 voor de kerk met Everardus Roncken, overleden te Neer op 21 december 1726.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, gedoopt te Buggenum op 15 april 1716.
  • 2 : Anna, gedoopt te Buggenum op 8 maart 1719.
  • 3 : Maria, gedoopt te Buggenum op 16 mei 1724.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina