Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina van den Eertweg, gedoopt te Heythuysen op 9 januari 1760, overleden aldaar op 12 september 1814, dochter van Petrus van den Eertwegh en Aldegundis van Laer.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 17 juli 1803, getrouwd te Neer op 19 juli 1803 voor de kerk met
Jacobus van Dael, landbouwer, gedoopt te Neer op 9 april 1767, overleden te Heythuysen op 23 januari 1839, zoon van Paulus van Dael en Maria Toskenai.
(Hij is later getrouwd te Weert op 11 december 1816 met Petronilla Lommers, landbouwster, geboren te Udenhout rond 1779, overleden te Heythuysen op 22 januari 1857, dochter van Adrien Lommers en Marie Cornelie Jertel. (Zij was weduwe van Mathieu Schaeken.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina