Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willemina Winkelmolen, geboren te Neer op 17 februari 1859, overleden te Roggel op 17 december 1927, dochter van Mathieu Winkelmolen en Guillielmine Metsemakers.


Zij is getrouwd te Roggel op 6 februari 1891 met
Leonardus Hubertus Verkoulen, landbouwer, geboren te Baexem op 11 februari 1833, overleden te Roggel op 4 oktober 1904, zoon van Hendrik Verkoulen en Maria Gertrudis Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 1 maart 1891.
  • 3 : Gertrudis Maria, geboren te Roggel op 6 september 1893, overleden aldaar op 14 april 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina