Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Steuten, akkerknecht en dagloner, geboren te Heythuysen op 15 november 1810, overleden te Neer op 16 juni 1881, zoon van Quirinus Steuten en Hendrina Baetsen.


Hij is getrouwd te Neer op 17 mei 1844 met
Petronelle Metsemaekers, landbouwster, geboren te Neer op 14 maart 1811, overleden aldaar op 7 februari 1892, dochter van Mathias Metzemakers en Wilhelmina Sijben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 25 februari 1845.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina