Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Jacobus Metsemakers, klompenmaker, landbouwer, verzekeringsagent en handelaar in pootaardapelen, geboren te Neer op 9 oktober 1913, wonende te Neer in het Dorp, te Neer op Gerheggen en te Belfeld, overleden te Tegelen op 10 mei 1964, zoon van Wilhelmus Metsemakers en Maria Christina Konings.


Hij is getrouwd op 28 december 1936 met
Maria Catharina Beijnsberger, geboren te Helden op 13 september 1915, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Venlo op 21 augustus 2002, gecremeerd te Blerick op 31 augustus 2002, dochter van Theodorus Hubertus Beijnsberger en Petronella Wilms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hendrina, geboren te Neer op 24 november 1940, wonende te Neer op Gerheggen en te Belfeld, overleden aldaar op 25 november 2019.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina