Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Aeben.


Hij was gehuwd met
Margareta Metzemekers, landbouwster, geboren te Neer rond 1709, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 19 juli 1803, dochter van Joannes Metsmaekers en Gertrudis Janssen.
(Zij is later getrouwd te Neer op 20 augustus 1757 voor de kerk met Nicolaus Bullers, overleden te Neer op 29 januari 1781. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 13 juli 1747 voor de kerk met Johanna Beumers, gedoopt te Neer op 15 oktober 1705, overleden aldaar op 4 augustus 1755, dochter van Theodorus Beumers en Hendrina Winckens. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 5 november 1729 voor de kerk met Christianus Verlinden, overleden te Neer op 26 maart 1744. (Hij was weduwnaar van Margaretha Bullers, overleden te Neer op 15 december 1727.))))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina