Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Verstappen, landbouwer, gedoopt te Neer op 22 september 1774, wonende te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 24 januari 1848, zoon van Petrus Verstappen en Margarieta Verlinden.


Hij is getrouwd te Neer op 4 april 1815 met
Elisabetha Stemkens, gedoopt te Neer op 7 oktober 1777, wonende te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 6 januari 1841, dochter van Joannes Stemkens en Elisabeta Messemackers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jeanne, geboren te Neer op 21 oktober 1818, wonende te Neer op de Boschheide, ongehuwd overleden te Neer op 11 december 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina