Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Clara Stemkens, dienstmeid, geboren te Neer op 27 november 1839, wonende te Beesel, overleden aldaar op 11 maart 1924, dochter van Nicolas Stemkens en Jeanne Jacobe Veugelaers.


Zij is getrouwd te Beesel op 26 april 1867 met
Willem Janssen, landbouwer, geboren te Beesel op 28 maart 1830, overleden aldaar op 23 mei 1893, zoon van Jacob Janssen en Maria Josepha Croonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Jacobus, landbouwer, geboren te Beesel op 12 mei 1868.
    Hij is getrouwd te Beesel op 23 juni 1905 met Joanna Joosten, geboren te Beesel op 23 oktober 1869, dochter van Johannes Joosten en Anna Catharina Houtakkers.
  • 2 : Petronella, geboren te Beesel rond 1870, overleden aldaar op 24 juni 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina