Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Dreessen, timmerman, geboren te Neer op 11 juli 1829, wonende te Neer Achter de Kerk, overleden te Neer op 6 oktober 1879, zoon van Michiel Dreessen en Jeanne Josepha Stemkens.


Hij is getrouwd te Neer op 9 april 1858 met
Petronella Nijssen, geboren te Neer op 27 februari 1831, wonende te Neer Achter de Kerk, overleden te Neer op 24 april 1902, dochter van Michiel Niessen en Catharina Daemen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina